dimecres, 4 de novembre de 2015

Brundibár

El passat dimecres 28 d'octubre els alumnes de 5è i 6è van poder gaudir de la representació de l'òpera infantil Brundibar, composada per Hans Krasa.
Es tracta d'una obra que ens conta la història de dos germans que hauran de cercar una solució per a guanyar doblers per a poder comprar llet per a la seva mare, que està malalta. Hauran de cercar maneres de guanyar els doblers, i pensen que cantant cançons a la plaça del poble la gent els donarà doblers. Però no tot és tan fàcil... a la plaça del poble hi sona cada dia en Brundibár, un músic de carrer que no permetrà que els fillets li llevin la feina.
Els fillets, amb l'ajuda d'un ocell, un moix i un ca, i tots els fillets i filletes del poble, aconsegueixen que en Brundibár els deixi en pau i puguin aconseguir el que volien.
És una història que ens parla de la importància de fer les coses entre tots, i ens dóna el missatge que si ens posem d'acord podem aconseguir, amb l'ajuda dels altres, el que volguem.
El compositor, Hans Krasa, va composar aquesta òpera infantil per a ser representada a Alemanya als camps de concentració durant el nacisme i el govern de Hitler. Tenia la intenció d'entretenir els infants en un context de vida tan dur. Com a curiositat, l'obra va tenir tant èxit, que en només dos anys es va representar més de 50 vegades.
En aquesta producció feta a l'Orfeó Maonès, hem pogut veure alguna alumna i algunes exalumnes de l'escola, la qual cosa sempre és un gust. A més a més, ho van fer molt bé! Us deix algunes fotos del concert.
Esper que us vagi agradar!
Nico
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada