dilluns, 10 de març del 2014

Els grups de 4t treballem l'harmonia

Els grups de 4t de Primària hem estat treballant l'harmonia i els acords. Després d'aprendre què són i per a què serveixen, hem inventat acompanyaments per a cançons senzilles que ja coneixíem. Per fer els acompanyaments amb acords hem utilitzat els xilòfons i ho hem fet per grups. Us deixam els vídeos de les nostres interpretacions: el que compta és l'harmonia que hem inventat, més que com hem cantat les cançons!

GRUPS DE 4t A


 













GRUPS DE 4tB













4 comentaris:

  1. La classe de 4tA trobam que els de 4tB ho heu fet molt bé. Heu tingut molt bones idees amb els ritmes.Us ho heu currat molt! Heu de repassar mates, que 12+13 són 25, no són 26!!!!
    Classe de 4tA.

    ResponElimina
  2. Hola, som la classe de 4tB. Els de 4t A ho heu fet molt bé, però trobam que heu emprat ritmes molt semblants.Algun tros no anaveu prou junts.Teniu raó amb les mates. Ho heu fet molt bé!!!
    Classe de 4tB.

    ResponElimina
  3. Us vull recordar que el bloc és per a fer comentaris per a millorar. Em sap greu haver de fer-ho, però he eliminat un comentari que era bastant ofensiu cap als companys. Us animo a posar comentaris, però positius i respectuosos amb la feina que heu fet. La resta seran eliminats.

    Nico Guasch

    ResponElimina
  4. hola us eu currat molt me ha encantat totes sou molt bons gracies al vostre monitor

    ResponElimina