dilluns, 28 de març de 2011

Concert per a artefactes musicals

El passat dijous 24 de març els grups de 3r i 4t van assistir al "Concert per a artefactes musicals" que es va fer al Teatre Principal de Maó. Vam poder veure un espectacle molt vistós amb instruments fets de manera molt casolana. Aquí teniu un vídeo resum del que vam veure amb alguna explicació del funcionament d'aquests "artefactes musicals". Disfrutau-lo!


Concert per a artefactes musicals from Musicafontirroig on Vimeo.

14 comentaris:

 1. Hola,Nico
  L'instrument que em va agradar més va ser la bateria i l'orga.Com podien construir aquells instruments?Com podien tocar tants instruments?
  T'agradaria tocar aquells instruments?A mi sí.
  No ho se però són molt llestos.
  ADEÚ NATASHA 4B

  ResponElimina
 2. SOC NE NEREA MENORCA DE 3A
  Sa part que vaig riure es se que van sortir es fiets perque na Vera reia molt. L'instrument que me va agradar mes va ser la trompeta. Com ho fan per tocar tan be?

  ResponElimina
 3. Alex Domínguez Camps28 de març de 2011 a les 21:44

  Me va semblar molt original. S´instrument que més me va agradar van ser els tubs que volien ser un orgue.

  ResponElimina
 4. Hola Nerea i Natasha, i tant que m'agradaria tocar aquells instruments... perquè no ho provau de fer-ne algun? Ja vau veure que amb materials que nosaltres tiraríem, es poden fer meravelles! Gràcies pel comentari!

  Nico

  ResponElimina
 5. Hola Alex, sí que és ver que va ser molt original! Aquest instrument semblant a l'orgue va ser molt xulu. Pensa però, que un orgue funciona amb aire (és un instrument de vent). Aquest instrument que vam veure funcionava picant, per tant, és de percussió. S'assembla a un orgue, però no ho és! Estic molt content que et vagi agradar i que hagis deixat un comentari!

  Nico

  ResponElimina
 6. Hola nico soc na andrea de 4b tot ma va agradar pero el que mes va ser el tambor i l'orgue va ser molt xulu i molt original a mi em gradaria alguna vegada tocar l'orgue aunque sigui reciclat adeu.

  ResponElimina
 7. Hola Nico, en va agradar molt es concert, lo que en va agradar més va esser sa guiterra i sa bateria, crec que men fare una, lo que no se es si la sabre tocar, ja ja ja, en va sembla molt original.
  Marta 4ª

  ResponElimina
 8. Hola Nico,
  Som en Francesc de 4B, m’agrada es trombó de vares però m’agrada més sa bateria encara que mai he sonat una, només son sa caixa cada setmana quan assagis amb sa banda i per açò crec que m’agradaria sa bateria.
  Fins demà

  ResponElimina
 9. Hola Nico
  Som en Toni de 4a,es teatro ma va agradar molt lo que més me va agradar era sa bateria ,sa trompeta i cuant vaig pujar a l'escenari.
  Adeu Nico

  ResponElimina
 10. Hola Nico:
  Som en Xavi de 3er.A, m'ha agradat molt, jo voldria tocar la Bateria i el Trombó. La bateria la voldria tocar perque té un munt de sons, i el trombó perquè és molt gran i té un con perquè soni més fort.

  M'ha agradat molt!

  ResponElimina
 11. Hola Nico:
  Som en Xavi de 3A. M'ha agradat molt la bateria i el trombó. La bateria m'ha agradat perquè té molts de sons i el trombó perquè és molt gran i té un con per sonar més fort.

  El concert m'ha agradat molt!

  ResponElimina
 12. Hola Nico
  Aquest concert em va agredar molt el mes divertit
  va ser quan van catar Inspector Gatget i la
  pantera rosa.De instruments em va agredar la
  guitarra la bateria i un intrument blanc fet
  per tuberies blances.
  Fins dijous Nico.

  Ahikar

  ResponElimina
 13. Hola a tots,Andrea, Marta, Francesc, Toni, Xavi i Ahicar! Moltes gràcies pel comentari, ja veis que si entre tots escrivim coses el bloc és més entretingut! Estic molt content que us vagi agradar!

  Nico

  ResponElimina
 14. Hola Nico,
  Som n'Albert de 3rA. Em va agradar molt s'espectacle. L'instrument que més em va agradar va ser la guitarra. No m'importaria tornar-lo a vuere.
  Fins demà

  ResponElimina